25. Susreti mladih Republike Srpske

Prijavi se za najveću republičku omladinsku manifestaciju!

Imamo sjajne vijesti za sve mlade ljude iz Republike Srpske! Imate priliku da budete dio nezaboravnog događaja koji će obilježiti ovu godinu – “25. Susreti mladih Republike Srpske”!

Od 9. do 13. avgusta, Prijedor će biti epicentar događanja, mjesto gdje će se susresti mladi iz cijele Republike Srpske. Ovaj događaj, koji slavi mladost, kreativnost i zajedništvo, pruža vam nevjerovatnu priliku da izrazite svoje talente i upoznate istomišljenike iz cijele regije.

Šta vas očekuje na “Susretima mladih Republike Srpske”?

Inspirativne radionice: Imate priliku da se prijavite za različite radionice koje će biti održane tokom događaja. Bez obzira da li vas interesuje umjetnost, kultura, sport, tehnologija ili nešto drugo, pronaći ćete nešto što će vas oduševiti i obogatiti vaše vještine.

Muzički spektakli: Muzika je univerzalni jezik koji nas sve spaja. Uživajte u nastupima popularnih izvođača.

Sportska takmičenja: Ako ste sportski tip, pripremite se za intenzivne utakmice i takmičenja. Pokažite svoje vještine i steknite nove prijatelje kroz sportski duh i timski rad.

Drugarstvo i nova poznanstva: Ova manifestacija okuplja mlade ljude iz različitih gradova i opština, dajući vam priliku da steknete nove prijatelje, upoznate različite kulture i stvorite uspomene koje će trajati cijeli život.

Nezaboravna zabava: Očekuje vas mnogo smijeha, plesa i nezaboravnih trenutaka. Iskoristite priliku da se opustite i uživate u svakom trenutku koji vam ovaj događaj pruža.

Da biste se prijavili, popunite prijavni obrazac. Požurite jer je broj mjesta ograničen!

Ne propustite ovu priliku da budete dio 25. Susreta mladih Republike Srpske! Očekujemo vas s nestrpljenjem kako bismo zajedno stvorili nezaboravno iskustvo.

Lokacija: Prijedor, Republika Srpska
Datum: 9 – 13. avgust 2023.

 

Preuzeto sa: omladinskisavjetrs

 

 

„Ova objava je nastala u okviru Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.“