Kompanija Tech387 organizuje svečano otvorenje Product Arene, prakse podržane od strane Ministarstva privrede Kantona Sarajevo Product Arena v1

Zadovoljstvo nam je pozvati vas na svečano otvorenje Product Arene, koje će biti održano u subotu 10.12.2022. u hotelu Hollywood na Ilidži s početkom u 12:30.

Product Arena prva je plaćena praksa koju organizuje kompanija Tech387, uz podršku Ministarstva privrede Kantona Sarajevo. Ministarstvo privrede KS našoj kompaniji dalo je podršku kroz Program “Poticaj za unaprjeđenje IT preduzetništva u svrhu zapošljavanja”.

Cilj organizacije event-a je isticanje važnosti IT sektora za razvoj našeg društva, kao i promocija saradnje institucija vlasti sa vodećim kompanijama u ovom sektoru. Smatramo ipak da je highlight ovog događaja potpisivanje ugovora sa mladima koji
prave prve korake ka uspješnoj IT karijeri.

Podrška medija u širenju pozitivnih vijesti i promociji prilika za edukaciju od velikog je značaja za mlade u Bosni i Hercegovini. Bili bismo vam iznimno zahvalni, kada biste se odazvali našem pozivu.

 

Sadržaj o prilikama za mlade na stranici www.catbih.ba se prenosi u saradnji sa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.