Prijavite se za SAP Cybersecurity Online Internship 2023

Prilika za studente koji žele da se ističu u učenju nečeg novog i uživaju u eksperimentisanju sa raznim uslugama. Pojedinci koji poznaju kompjuterske programske jezike trebalo bi da pogledaju ovu priliku za stažiranje u SAP-u. SAP virtuelna praksa za sajber bezbjednost otvorena je za pojedince iz cijelog svijeta.

OBLAST:

sajber bezbjednost

OPIS

Sajber bezbjednost brzo raste, a programiranje je ključna komponenta industrije. SAP nudi onlajn praksu iz sajber bezbjednosti i programiranja kako bi pomogao studentima da steknu praktično iskustvo i razviju svoje veštine. Kroz SAP Cybersecurity Online Internship, pripravnici mogu kreirati svoju mrežu i poboljšati svoje biografije, otključavajući vrata budućim mogućnostima za zapošljavanje. Pridruživanje ovom stažiranju može biti odlična stepenica ka uspešnoj karijeri u brzo rastućoj oblasti sajber bezbijednosti. Brojni besplatni materijali uključeni su u ovu besplatnu virtuelnu praksu, a zadaci su kreirani da podstaknu praktično iskustvo. Uspješnim kandidatima biće dodijeljeni sertifikati po završetku prakse. Pojedinci mogu koristiti ove sertifikate i profesionalno iskustvo u biografijama ili CV-ima.

USLOVI

Kandidati iz cijelog svijeta imaju pravo da se prijave. Mogu se prijaviti kandidati bilo kog akademskog porijekla, međutim, moraju imati znanja i vještine potrebne za ovu praksu.

NAČIN PRIJAVE

Kandidati se mogu prijaviti na sljedećem linku: https://www.theforage.com/virtual-internships/prototype/5L6aBHz9ZYCs4eibk/SAP-Cybersecurity-Virtual-Internship-Program

Detaljnije na:
https://www.opportunitiescircle.com/sap-cybersecurity-online-internship/

„Ova objava je nastala u okviru Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative(BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.“