Aktivizam Mladih Online- The power of the hashtag

WeBalkans s ponosom predstavlja jedinstveni internetski događaj na kojem sudjeluju najsvjetliji mladi europski lideri koji su, kroz niz kreativnih sredstava, pridonijeli pokretima društvenih promjena širom svijeta u područjima kao što su ljudska prava, okoliš, digitalne tehnologije, novinarstvo, međunarodni odnosi i ravnopravnost spolova.

Inicijativa WeBalkans, zajedno sa Mladim europskim veleposlanicima, nadahnuta je shvaćanjem da u svakome od nas postoji ogromna moć koja, ujedinjena, postaje snažni pokretač pozitivnih promjena – čak i kad se suoči s okolnostima koje se čine nepremostivima.
Također vjerujemo da sama tehnologija ima neograničeni potencijal kao pokretač pozitivnih promjena te da se mrežni alati (uključujući platforme društvenih medija) mogu koristiti za pretvaranje odvažnih ideja u revolucionarnu stvarnost.
Štaviše, vjerujemo da je doista presudno podržati hrabre mislioce koji su započeli ovaj put promjene dopuštajući im da nam pričaju svoje priče – u nadi da će nadahnuti druge koji su jednako strastveni prema takvim pokretima da nam se pridruže.
PRIDRUŽITE SE ŽIVIM RAZGOVORIMA WEBALKANA 27., 28. i 29. travnja putem njihovih platformi društvenih mreža!
Više informacija na: https://bit.ly/329yS8j