Austrian World Summit 2023, 16. i 17. maja u Beču i online

Međunarodnu publiku očekuje interesantan konferencijski program uključujući predstavljanje održivih projekata za zaštitu klime i mogućnost umrežavanja.

I ovo proljeće u Beču u znaku je održivih klimatskih projekata. Na Austrian World Summit 2023 konferenciji kao i uvijek predstavljaju se uspješni projekti iz energetskog i sektora zaštite klime. Predstavljaju se i inovativna tehnološka rješena u suzbijanju onečišćenja okoliša.

Međunarodnu publiku očekuje interesantan konferencijski program uključujući predstavljanje održivih projekata za zaštitu klime i mogućnost umrežavanja.

Izazovi su još uvijek pred nama i utječu na život svih ljudi: nesigurna geopolitička situcija, opskrba energijom je ugrožena, inflacija je visoka. Uz sve ove probleme čini se da klimatska kriza gubi na težini. Ovogodišnji moto “We have the power” treba svima dati snage da rade na pozitivnim promjenama.

U okviru 4 panel diskusije razgovarat će se o klimatskim promjenama i sigurnosti, o tome kako (što prije) postići zadane klimatske ciljeve, o kružnom gospodarstvu te o zelenim gradovima

Kao i svake godine, vodeće osobe iz politike, gospodarstva i civilnih organizacija, start-upovi, važni igrači iz regija i gradova te stručnjaci i stručnjakinje razmjenjivat će iskustva i ideje. Ova razmjena bi treba doprinijeti bržem provođenju održivih klimatskih projekata.

ADVANTAGE AUSTRIA ponosi se svojim sudjelovanjem i potporom ovom istaknutom događaju.

I ove godine moguće je i virtualno sudjelovanje: do 1.200 sudionika imat će priliku pogledati prijenos uživo te paralelno dopisivati se s ostalim sudionicima ili sudjelovati u bilteralnlim pojedinačnim ili skupnim sastancima.

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno.

Jezik konferencije: engleski

Prijaviti se možete do 16.05.2023

“Ova objava je nastala u okviru Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative(BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.“

Posljednji postovi