Besplatne online CAD/CAM/CAE/PLM radionice

Specijalna ponuda besplatnih online radionica za programska rješenja: CATIA, SIMULIA, ENOVIA, CAM i PLM
Dragi korisnici i sudionici, nastavljamo i dalje sa temama koje ste VI tražili!
Ovim putem Vas želimo obavijestiti da smo napravili novu seriju besplatnih webinara te sigurnim koracima nastavljamo tradiciju!
Besplatne online CAD/CAM/CAE/PLM radionice
Dok se polako spremamo za vraćanje uobičajenim aktivnostima, neka utorak i četvrtak ostanu u znaku CAD, CAM, CAE, PLM webinara, kojima, nadamo se, uspijevamo da Vam pomognemo da unaprijedite neke od svojih vještina!
Ukoliko želite da saznate više o radu u najmoćnijem alatima današnjice prijavite se na naše webinare, prijavom na našu web stranicu ili nas kontaktirajte putem e-maila na: info.ba@cadcam-group.eu
Nakon lansiranja davne 1998. CATIA V5 je iz godine u godinu sve više učvršćivala svoju CAD poziciju i tako je brzo, ne samo postala dostojan nasljednik V4, već u mnogim industrijama postala i standard u procesu razvoja i projektovanja. Vremenom se portfolio kompanije Dassault Systèmes, koja stoji iza imena CATIAdodatno proširio na raznovrsne industrije i sada na raspolaganju imamo čitav niz sofisticiranih industrijskih rješenja, koja mogu adekvatno da odgovore na najraznovrsnije i najkompleksnije industrijske grane.
Tržišna pozicija CATIA V5 postala je toliko jaka da je lansiranje sljedeće generacije ovog softverskog rješenja, predstavilo najveći izazov u unapređenju funkcionalnosti CAD softvera ikada.
U nastavku Vam donosimo samo neke od zanimljivih tema koje Vas očekuju:
▶️19/05 – CATIA Ready2Go
▶️21/05 – Project Management: APQP+FMEA
▶️26/05 – CATIA V5 PowerCopy
▶️28/05 – Obtaining a converged solution with Abaqus
Besplatnu prijavu na webinar, kao i više informacija o predstojećim webinarima možete pronaći na linku
(Akta.ba)