Besplatni online izazov: Uspješno suočavanje sa promjenom

Ovo ljeto napravite promjenu: stavite sebe na prvo mjesto (za dobrobit svih) Ako želite naučiti kako, dobro došli u online izazov:)
Drage dame,
Planiram novi besplatni online izazov koji počinje 2.6.2020. i koji će trajati 6 sedmica. Tokom svake sedmice utorkom i petkom objavljivat ću kratke video vježbice koje se odnose na razvijanje vještine i navike izuzetne brige o sebi na svim aspektima (fizičkom, emocionalom, mentalnom i spiritualnom).
Photo Girl on the beach by Vasily Makarov on 500px | Fotografia ...
Pošto je sve lakše i ljepše kad se radi u grupi, ako ste zainteresirane za izazov sve što trebate je da se uključite u fb grupu Umjetnost izuzetne brige o sebi gdje ću postavljati video materijale i gdje ćemo se međusobno podržavati u jednom od najvažnijih zadataka a to je potpuno preuzimanje odgovornosti za sebe i svoj život. U grupu se možete uključiti do 29.5.2020. kada ću objaviti uvodni video sa više detalja.
Ako vam se dopada ova ideja, proslijedite poziv svima za koje smatrate da bi im ovaj izazov dobro došao u narednom periodu i čujemo se uskoro! ????
Više informacija: https://www.facebook.com/uspjesnosuocavanjesapromjenom/photos/a.113374417020998/124770432548063/?type=3&theater