Brač film festival: Tražimo volontere

SEDMI po redu Brač Film Festival koji će se održati od 11. do 14. kolovoza/avgusta 2021. u Supetru na otoku Braču traži mlade, nasmijane i energetične ljude željne novih iskustava i rada sa uigranim festivalskim timom – odnosno – traži upravo tebe!

Od 11. do 14. kolovoza/avgusta naš mali “škoj” preko puta Splita postaje središte filmske umjetnosti, a u tome nam je svojim radom i pozitivnom energijom u dosadašnjim godinama pomoglo preko 100 volontera iz cijele regije!
OPĆE INFORMACIJE
Volonteri BFF-a pomažu organizaciji u radu na info pointu, djeljenju programskih knjižica, uređenju festivalskih lokacija, administrativnim poslovima i drugim potrebama produkcije.
Svi volonteri BFF-a imaju pravo na ulaz na sve filmske projekcije, zabave i druga festivalska događanja, besplatan doručak i ručak, osiguran smještaj u kampu, BFF majicu i akreditaciju te besplatne i neprocjenjive uspomene, iskustva i nova prijateljstva.
Volonteri su nam potrebni za period od 7. do 16. kolovoza/avgust 2021. Jedino što trebaš ponijeti jest svoj šator i osigurati si prijevoz do Supetra – a sve ostalo je na nama.
NAPOMENA: U skladu s epidemiološkim mjerama, svi volonteri koji dolaze izvan RH će trebati napraviti PCR test za ulazak u Republiku Hrvatsku.
VIDEO PRIJAVE
I ove godine ponavljamo odličnu dosadašnju praksu te prednost dajemo video-prijavama. Uzmi mobitel ili kameru u ruke te snimi video prijavu na temu “Zašto želim volontirati na Brač Film Festivalu?”.
Budi kreativan! Jedini uvjet je da u video prijavi budeš ti, a sve ostalo je na tebi! Nemoj se ograničavati i pusti mašti na volju. Najbolje i najkreativnije prijave ćemo – pogađaš – objaviti na našim društvenim mrežama zajedno s popisom ovogodišnjih volontera.
Kao inspiracija mogu ti poslužiti video prijave naših dosadašnjih volontera Rastislava i Nastasije iz Beograda ili Aleksandra iz Kotora. No, nema kopiranja! Pusti mašti na volju!
PRIJAVE – ROK DO 1. LIPNJA/JUNA 2021.
Prijave traju do 1. lipnja/juna 2021. Ako imaš još kakvih pitanja ili nejasnoća, slobodno nam se obrati na volonteri@bracfilmfestival.hr.
Vidimo se na 7. Brač Film Festivalu!
Više informacija na: https://bracfilmfestival.hr/volontiraj-na-bff/
(mladibl.com)

Posljednji postovi