BRAVO BiH: Otvoreni poziv za obuku u Sofiji – Umjetnost kreativnog razmišljanja

BRAVO sa partnerima objavljuje poziv za 5 polaznika za KURS OBUKE u Sofiji, Bugarska od 14.08 – 21.08.2021. za građane Bosne i Hercegovine i one koji žive u ovoj zemlji.
Ovaj projekat financira Europska komisija kroz program Erasmus Plus. Ova publikacija odražava samo stav autora i Europska komisija ne može se smatrati odgovornom za bilo kakvu upotrebu informacija sadržanih u njoj. Prema Erasmus + pravilima, organizatori snose putne troškove, smještaj i hranu.

Naziv projekta: „„ Umjetnost kreativnog razmišljanja “
Datum projekta: 14.08 – 21.08.2021.
Organizacija domaćin: „Bugarska asocijacija za razvoj sporta – BSDA“
Organizacije koje šalju: “BRAVO”
Mesto: Sofija, Bugarska
Starost učesnika: 18+
Broj učesnika: 5
Radni jezik: engleski
Rok za prijavu: 20.05.2021.
Umjetnost kreativnog razmišljanja / ACT / je mobilnost omladinskih radnika (TC) koja će se baviti jednom od najcjenjenijih vještina budućeg kreativnog razmišljanja i kako se rađa i razvija kod mladih, jer je ovo jedna od novih vještine koje poslodavci traže, a formalni obrazovni sistem to teško stvara.
Trajanje: 7 punih radnih dana, 1 putnički dan u periodu od 14. do 21. avgusta 2021. godine, Sofija, Bugarska. Zemlje uključene u projekat su: Bugarska, Bosna i Hercegovina, Kipar, Mađarska, Italija, Srbija, Slovačka, ukupno 35 učesnika (5 omladinskih radnika po zemlji + 2 trenera – BUL i BIH + 1 facilitator – BUL).