Prijavite se na magistarske studije – Erasmus Mundus

Otvoren je konkurs za prijavu na magistarske studije Erasmus Mundus iz akvakulture, životne sredine i društva plus 2021.
Celebrate World Youth Skills Day | Daily Liberal | Dubbo, NSW
OBLAST:
Obrazovanje
OPIS
Zajednički master program Erasmus Mundus iz akvakulture, životne sredine i društva Plus (EMJMD ACES +) nudi jedinstvenu priliku za studiranje u četiri centra evropske izvrsnosti u istraživanju i učenju akvakulture; Škotska, Kreta, Francuska i Holandija. Omogućit će vam i sticanje praktičnih i teorijskih vještina potrebnih za uspješnu karijeru u akvakulturi kroz istraživačke programe, praksu i rad na terenu koji vode industrije. Predmet će studentima pružiti široko razumijevanje ključnih principa akvakulture i detaljno poznavanje mnogih glavnih naučnih, tehnoloških i društvenih izazova s kojima se suočava održivi razvoj globalne industrije akvakulture, uključujući peraje, rakove, školjke i morske alge.
Ključni izazovi koji utiču na održivost industrije uključuju; pitanja životne sredine, prehrana, formulacija hrane, bolesti, dobrobit, reprodukcija i genetika, sigurnost proizvoda, ekotoksikologija, sistemi akvakulture (npr. recirkulacija i integrirana multi-trofična akvakultura), biosigurnost, prostorno planiranje i regulacija.
USLOVI:
Mogu se prijaviti svi zainteresovani kandidati.
NAČIN PRIJAVE:
Zainteresovani kandidati mogu se prijaviti popunjavanjem aplikacione forme.
ROK ZA PRIJAVU:
15.02.2021. godine
Detaljnije: https://www.emm-aces.org/
(mladiinfo.me)