Budi i ti dio Coca-Cola Podrške mladima

Coca-Cola Podrška mladima organizuje regionalnu onlajn konferenciju za mlade 30. septembra 2020. godine. Radi se o potpuno besplatnom programu, koji vas može spremiti za novu realnost na tržištu rada.

OBLAST: preduzetništvo, podrška mladima
OPIS
 
Poslije tri godine uspješnih oflajn radionica, Coca-Cola Podrška mladima u svojoj četvrtoj godini realizacije biće u potpunosti u onlajn formatu. Na Coca-Cola Podrška mladima prvoj regionalnoj onlajn konferenciji predavači će podijeliti primjere dobre prakse, smjernice i savjete koje su oni otkrili na svom razvojnom karijernom putu. O tome kako su započeli uspješne projekte i sopstvene biznise govoriće Nina Elezović, Braća Burazeri (Nikola Radojčić), influenserka Ena Čubrilo, Vladimir Vulić, Lea Davogić, kao i ilustratorka Andrijana Vešović Zombijana.
Mladi će moći da dobiju smjernice i praktična znanja, kako bi tako osnaženi krenuli u sopstveni biznis ili građenje karijere na tržištu rada.Poslije konferencije zainteresovani učesnici će imati priliku da se osnaže vještinama i znanjima kroz interaktivnu online platformu programa i rade direktno sa mentorima iz ove velike kompanije.
USLOVI
Mogu se prijaviti nezaposleni mladi koji imaju izmedju 18 i 30 godina, koji žele da se pokrenu, unaprijede svoja znanja i vještine, kao i da poslije webinara budu dio projekta.
NAČIN PRIJAVE
Konkuriše se popunjavanjem registracije dostupne na linku: https://coca-colapodrskamladima.me/registracija/
ROK ZA PRIJAVU:29.09.2020. godine.
Detaljnije na: https://coca-colapodrskamladima.me/registracija/
(mreza-mira.net)