Budite dio Festivala uličnih zabavljača „TrotoArt“

Festival uličnih zabavljača „TrotoArt“ biće održan prvi put kao nova manifestacija u Banja Luci , a svi ulični zabavljači, bilo da se radi o amaterima ili profesionalcima, kao i oni koji bi to za ovu priliku željeli da budu – mogu da se prijave za učešće do 20. aprila.

Ovaj festival biće organizovan od 17. do 19. juna na ulicama našeg grada i okupiće umjetnike, koji svojim vedrim duhom, glasom, pokretom, bojom i zvukom zaustavljaju slučajne prolaznike i privlače pažnju svih generacija.

Festival je dio do sada najvećeg programa „Banjalučkog proljeća“.

Dobrodošli su svi umjetnici i grupe bez obzira na pol, uzrast, vještine, profesionalni ili amaterski status i broj članova. Među njima su: muzičari, pjevači, glumci, performeri, plesači, slikari, animatori i zabavljači, kreativci.

Prijava se podnosi putem elektronske pošte, i to na: trotoart.bl@gmail.com, a u poruci treba navesti sljedeće:

  • ime i prezime izvođača;
  • naziv grupe/sastava i broj članova;
  • kratak opis izvođača (od kada postoji, šta izvodi i sl.);
  • vrsta izvođenja (koncert, performans…) i
  • poželjno je da se priloži barem jedna fotografija sa nastupa.

Takođe, putem gorenavedene adrese svi zainteresovani mogu dobiti i sva potrebna dodatna pojašnjenja.

Važno je istaći da Grad Banja Luka u 2022. godini pristupa realizaciji unapređenog koncepta programa u proljećnom periodu kako bi probudio i nametnuo novu dinamiku, nakon dvogodišnjeg perioda pandemije virusa korona i ograničenih kulturnih, turističkih, sportskih i svih drugih sadržaja u gradu i životu njegovih sugrađana.

Takođe, jedan od ciljeva je i da se proljećni period, tokom kojeg ljepote Banje Luke posebno dolaze do izražaja, iskoristi kao prednost i da sa bogatim manifestacionim sadržajima naš grad pozicionira na mapi regionalnih centara.

Kompletan javni poziv pogledajte OVDJE.

Sadržaj o prilikama za mlade na stranici www.catbih.ba se prenosi u saradnji sa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.

Posljednji postovi