BusinessAcademy vam za svoj rođendan poklanja popust i bonus paket za vrhunsko školovanje

Jedna od najcjenjenijih poslovnih škola u Bosni i Hercegovini i regionu i ove godine svoj rođendan obilježava na drugačiji način.
U rođendanskoj nedjelji BusinessAcademy poklanja popust do čak 30% na cijenu upisa, a svi koji se prijave do 20. septembra dobijaju i poseban BONUS – besplatan kurs web dizajna u trajanju od 6 mjeseci i paket cjeloživotnog školovanja, koji vam omogućava da nakon jednogodišnjeg obrazovanja nastavite sa usavršavanjem kad god se za tim ukaže potreba.
Broj onih koji će moći da iskoriste rođendanski poklon i upišu se po povlaštenim cijenama je ograničen. Zato požurite i obezbijedite svoje mjesto što prije. Sve o rođendanskom poklonu BusinessAcademy možete saznati OVDJE.

 Steknite znanja i vještine najuspješnijih poslovnih ljudi današnjice
Školovanje na BusinessAcademy namijenjeno je svima koji žele da steknu praktična znanja i vještine potrebne za profitabilnu i uspješnu karijeru u velikim kompanijama. Polaznici BusinessAcademy mogu da izaberu neki od 13 programa, koji su podijeljeni u šest najznačajnijih poslovnih oblasti, i da za godinu dana, bez obzira na prethodna znanja, steknu obrazovanje koje će im omogućiti da započnu ili unaprijede svoju karijeru u sektoru.
Odaberite da li želite da steknete znanja i vještine iz oblasti marketinga, menadžmenta, prodaje ili vas ipak zanimaju odnosi sa javnošću i HR, promet nekretnina. Odlučite se i krenite u svoju poslovnu avanturu.
Program BusinessAcademy ovlašten je od Odjeljenja za međunarodne ispite prestižnog Cambridge univerziteta, a nakon školovanja polaznici stiču certifikate koji im obezbjeđuju zaposlenje na nekim od najplaćenijih pozicija današnjice. Predavači na BusinessAcademy su uspješni menadžeri i vlasnici kompanija sa ogromnim poslovnim iskustvom, a u isto vrijeme nesebični mentori i velika podrška polaznicima kako bi ostvarili maksimalan potencijal u svojoj karijeri.
U zavisnosti od želja i mogućnosti polaznika, nastava se odvija na dva načina: tradicionalno – učenjem u učionici, i putem interneta – učenjem na daljinu, pa je tako usavršavanje za profitabilna zanimanja dostupno i onima koji zbog obaveza nemaju vremena da redovno pohađaju nastavu.
Bivši polaznici BusinessAcademy koji su još u toku školovanja pronašli odlično plaćene poslove uprkos aktuelnoj situaciji na tržištu rada najbolji su pokazatelj da je za 12 mjeseci moguće promijeniti karijeru.
Bonus paket za doživotno školovanje i 6-mjesečni kurs web dizajna za sve koji se prijave do 20. septembra
Za uspješnu karijeru važno je i da uvijek imate svježa i savremena znanja i da idete u korak sa potrebama na tržištu rada.
Zato u okviru ove akcije dobijate i dodatni paket 6-mjesečne obuke za web dizajn, koji će vam omogućiti da kreirate i kontrolišete web sajtove, da pravite grafike, promotivni ili prodajni materijal.
Osim toga, nakon što završite jednogodišnje školovanje na BusinessAcademy, svaki put u budućnosti kada imate potrebu da nadogradite svoje znanje i upoznate najnovije trendove iz oblasti za koju ste se već usavršavali možete ponovo da upišete kurs besplatno i steknete najnovija znanja koja su vam potrebna. Na taj način dobijate doživotno školovanje vrijedno više desetina hiljada eura po cijeni jednogodišnjeg programa.
Preuzmite svoj poklon za uspješnu karijeru u svijetu biznisa
Podsjećamo: rođendanska akcija BusinessAcademy traje do 20. septembra. Ukoliko i vi želite da sljedeće godine započnete uspješnu poslovnu karijeru, sada je pravi trenutak da učinite prvi korak. Iskoristite fantastičan popust na cijenu upisa i po najpovoljnijim uslovima steknite tražena praktična znanja.
Broj mjesta za upis po rođendanskim uslovima je ograničen, zato ne čekajte, odmah se prijavite i obezbijedite sebi mogućnost da ostvarite karijeru o kakvoj maštate.
(Tuzlanski.ba)