Centar za kulturu i mlade Sarajevo najavljuje sjajan šestoaprilski program za mališane

JU Centar kulture i mladih Općine Centar Sarajevo (CKM) ove godine u saradnji sa Gradskom službom za obrazovanje, kulturu, sport i mlade te mali ambasadori Sarajeva organizovaće online dječiji program povodom 6.aprila, Dana grada Sarajeva pod nazivom “Sarajevo vas zove”.

Centar za kulturu i mlade Sarajevo najavljuje sjajan šestoaprilski program za mališane

Zbog epidemiološke situacije u našem gradu, kompletan program biće u formi video emisije, koja će se premijerno emitovati u utorak, 6. aprila od 18 sati putem YouTube i Facebook kanala Grada Sarajeva, JU CKM te malih ambasadora Sarajeva, ali i ponuditi svim televizijama i portalima u BiH da ga emituju.
Od sadržaja koji će biti emitovani izdvajamo nastupe vrhunskih animatora iz Party Time BiH tima sa mnogobrojnim mađioničarskim čarolijama, klovnovima i maskotama superjunaka, zatim Mirsada Abdagića Kiketa, Mravka Travka i Latifa Močevića, umjetničke škole CKM, Centra za slijepu i slabovidnu djecu i omladinu, Tatu i Kiru, spotove o gradu Sarajevu, Dječijoj nedjelji, himnu KJU Doma za djecu bez roditeljskog staranja Sarajevo, obilazak grada i njegovih znamenitosti sa Malim ambasadorima Sarajeva, uz voditelje kompletnog programa Monu Muratović i Tarika Džinića.
(klix.ba)