Konkurs za prijem novih članova “Let’s Do It tima” u Sarajevu za 2021. godinu – Let’s Do It Bosna i Hercegovina

Udruženje građana „Ruke“ Sarajevo poziva sve zainteresovane volontere i volonterke da budu dio “Let’s Do It tima” u Sarajevu.
Budući volonteri i volonterke bit će angažovani na pripremama za realizaciju Let’s Do It aktivnosti u trajanju od pet mjeseci (avgust – decembar 2021. godine).
Svi volonteri i volonterke će nakon završetka angažmana dobiti potvrdu o volontiranju i zahvalnicu. Tokom angažmana pored obavljanja redovnih aktivnosti, za volontere će biti organizovana redovna zajednička druženja (team building) i učestvovanja u promocijama projekta sa drugim organizacijama.
Svi volonteri i volonterke koje ispune ovaj obrazac pristaju na obavezno volontiranje od minimalno četiri sata sedmično u prostorijama UG “Ruke”, kada se za to ukaže potreba.
Prijaviti se mogu mladi od 18 do 30 godina, koji će boraviti u narednih pet mjeseci na području Kantona Sarajevo. Prednost imaju kandidati koji su učestvovali u implementaciji istih ili sličnih projekata. UG “Ruke” Sarajevo podatke navedene u ovom obrascu koristit će isključivo u svrhu odabira novih članova projekta „Let’s Do It” u 2021. godini. Nepotpune, te prijave sa uvredljivim i pogrdnim sadržajem neće se uzeti u razmatranje. Broj mjesta u “Let’s Do It timu” je ograničen. Sva polja sa (*) su obavezna.
Više informacija možete dobiti putem email: info@ugruke.com , putem web stranice www.ugruke.com ili Facebook Fan Page-a: https://www.facebook.com/LetsDoItBosnaiHercegovina
Poziv ostaje otvoren od 26.07. do 08.08.2021. godine do 23:59 sati. O rezultatima konkursa budući volonteri i volonterke će biti obaviješteni putem e-maila najkasnije do 11.08.2021. godine.
Link za prijavu: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeVcFIFCqhpjuwk_NvdSbyjZwf4YmS-s4v1WE79ZkYwEjHBYg/viewform
(letsdoit.ba)