Centralnoevropska inicijativa: Poziv za dostavljanje projektnih prijedloga

Centralnoevropska inicijativa (CEI), u okviru Programa razmjene znanja (Know-how Exchange Programme), raspisala je poziv za dostavljanje projektnih prijedloga.

Poziv je otvoren do 14. jula 2023. godine, a namijenjen je privatnim i javnim ustanovama, međunarodnim i nevladinim organizacijama iz zemalja CEI.

Sve informacije o načinu i uslovima učešća dostupne su u dokumentu Poziv za dostavljanje prijedloga 2023.

Projektni prijedlozi moraju biti u skladu sa CEI Akcionim planom. Dokument je dostupan na internetskoj stranici Centralnoevropske inicijative na linku.

Maksimalni iznos sredstava po jednom projektu iznosi 40.000 evra. Aplikanti moraju obezbijediti sufinansiranje u iznosu od najmanje 50 odsto ukupne vrijednosti projekta. Sufinansiranje može biti i u naturi (roba ili usluge, infrastruktura, oprema i slično).

Centralnoevropska inicijativa je regionalni međuvladin forum posvećen podršci evropskim integracijama i održivom razvoju kroz saradnju između i sa državama članicama Evropske unije, međunarodnim i regionalnim organizacijama, kao i sa drugim javnim ili privatnim institucijama i nevladinim organizacijama.

 

Preuzeto sa: mreza-mira.net

 

 

„Ova objava je nastala u okviru Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.“

Posljednji postovi