Coke Summership 2022

Savršena ljetna doza znanja i pravog poslovnog iskustva, koje će ti pomoći da iskoristiš svoj potencijal i profesionalno se usavršiš.

Ako si mlada, ambiciozna osoba, Coke Summership je pravi program za tebe koji ti nudi dragocjeno iskustvo spajajući edukaciju i radionice, rad s mentorima te stvarno poslovno iskustvo. Ove godine imat ćeš priliku iskusiti praksu iz udobnosti vlastitog doma te iskoristiti sve prednosti digitalizacije u radu u međunarodnom timu na važnim projektima.

Praksa traje četiri sedmice te će se odvijati tokom mjeseca jula.

KO SE MOŽE PRIJAVITI?

Prijaviti se mogu studenti svih fakulteta, viših i visokih škola u Bosni i Hercegovini, a praksa će se odvijati virtualno!

O PROGRAMU COKE SUMMERSHIP

Kako bi postao praktikant u sklopu programa Coke Summership, morat ćeš proći kroz postupak odabira kandidata za program Coke Summership sastoji se od online testa, virtualnih intervjua i digitalne platforme za procjenu radnog učinka. Praksa će se održavati virtualno, u trajanju od četiri sedmice. U sklopu prakse dobit ćeš projekt na kojemu ćeš raditi samostalno ili u timu, pod vodstvom mentora.

Tijekom četiri sedmice prakse bit ćeš pod vodstvom svog mentora, stjecat ćeš vještine upravljanja projektima i prezentacijske vještine, usavršavati poslovnu komunikaciju, učiti kako učinkovito upravljati vremenom te stjecati još mnoštvo vještina nužnih za razvoj uspješne karijere. A osim svega što ćeš naučiti i svih novih vještina koje ćeš razviti, garantiramo i zabavu i nova prijateljstva.

Svi koji uspješno završe program, dobit će potvrdu o završenoj praksi i ući u bazu za moguće buduće zaposlenike Coca‑Cole HBC Bosna i Hercegovina.

Radost, polet, želja za znanjem i timski rad riječi su koje će ti obilježiti iskustvo ako postaneš polaznikom programa Coke Summership.

Prijavi se za program Coke Summership već danas i učini prvi veliki korak u svojoj karijeri!

Sadržaj o prilikama za mlade na stranici www.catbih.ba se prenosi u saradnji sa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.