Dani grada Konjica završeni Međunarodnim festivalom ‘Konjic Summer Fest’

Tijekom “Dana grada Konjica” upriličeni su različiti gospodarski, kulturni, obrazovni, sportski, događaji u kojima je uživalo više tisuća Konjičana i gostiju svih generacija.

Jednomjesečna manifestacija kojom Grad Konjic obilježava 641. godišnjicu od prvog pomena Konjica u pisanim dokumentima završena je Međunarodnim festivalom “Konjic summer fest”.

Tijekom “Dana grada Konjica” upriličeni su različiti gospodarski, kulturni, obrazovni, sportski, događaji u kojima je uživalo više tisuća Konjičana i gostiju svih generacija.

Trodnevni Međunarodni festival “Konjic Summer Fest” je objedinjujući sve navedeno stvorio ambijent za poslovne susrete, atletska natjecanja i uživanje u muzičkim i drugim zabavnim sadržajima, priopćili su iz Grada Konjica.

Festival se sastojao od Business foruma, čija je tema bila ulaganje u Konjic, business utrke, dječje utrke, Konjičkog cenera, Relay race, puzijade za najmlađe i koncerata.

– Zahvaljujem se svima koji su dali svoj doprinos u obilježavanju 16. lipnja, Dana grada Konjica. Svi organizirani programi u okviru Dana grada u proteklih mjesec dana, pokazali su da Konjic ima kapacitet, ali i entuzijaste i kreativce da priredi i realizira čitav niz zahtjevnih međunarodnih projekata. Atletskom klubu Pace i idejnom tvorcu ‘Konjic Summer Festa’, Mahiru Mujiću čestitam na ideji, trudu i realizaciji. Svim programima na pravi način je pokazano gostoprimstvo i susretljivost Konjičana – kazao je gradonačelnik Konjica Osman Ćatić, osvrćući se na najznačajnije događaje manifestacije “Dani grada Konjica”.

Konjički gradonačelnik, je, osim što je uručio nagrade najuspješnijim natjecateljima Konjičkog cenera, Stenly Cripto iz Kenije i Oliveri Jevtić iz Srbije, manifestaciju podržao i učešćem u samoj utrci.

Pokrovitelj manifestacije bio je Grad Konjic.

 

– Pročitajte više na: https://bljesak.info/kultura/flash/dani-grada-konjica-zavrseni-medunarodnim-festivalom-konjic-summer-fest/425829?utm_campaign=ba.contentexchange.me&utm_medium=referral&utm_source=ba.contentexchange.me&utm_content=KLzo7dJxkAYQQtQ7C&pv=f14f7f29-806b-4957-9a8d-c9574cc76205

 

 

 

„Ova objava je nastala u okviru Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.“

Posljednji postovi