DIGITALNI START

Datalab organizuje 24. januara 2023. u 10:00 sati Online seminar (Microsoft Teams).PRIJAVI SE NA SEMINAR

Niste zadovoljni sa onim što Vaš postojeći program nudi? Razmišljate o uvođenju poslovnog programa? Radite na zastarjelom programu? Brinete o sigurnosti Vaših podataka? Želite li optimizirati svakodnevne poslovne procese? Započinjete novi biznis? Trebate li pouzdanog partnera za digitalizaciju Vašeg poslovanja?

Prilikom odlučivanja o tome u koje ćete digitalne alate i tehnologije uložiti novac, potrebno je mnogo faktora uzeti u obzir.  Izuzetno je važno pri odluci o odabiru poslovnog programa pažljivo razmotriti koje koristi donosi. Bez obzira na to da li želite da investirate u novi ERP softver, ili želite da zamenite neke druge, postoje stvari koje treba obavezno uzeti u obzir prije iste nabavke.

Implementacija ERP rješenja jedna je od strateških odluka za Vašu kompaniju te je bitno od samog početka dobiti prave odgovore na najvažnija pitanja, a kojima ćemo posvetiti pažnju na našem webinaru:

  • Funkcionalnosti:  Da li sistem ima sve funkcionalnosti bitne za potrebe naše kompanije?
  • Implementacija:  Kako izgleda proces implementacije i edukacije?
  • Podrška:  Kako je riješena podrška?
  • Zakonska usklađenost:  Kako je riješena zakonska usklađenost programa?
  • Kontinuirano ažuriranje:  Koji je plan razvoja poslovnog programa koji danas implementiram?
  • Lokalno vs. oblak:  Da li je za moju kompaniju bolje rješenje vlastite licence ili možete kupiti program u oblaku?
  • Cijena:  Koliki su ukupni troškovi nabavke poslovnog programa?
  • Sigurnost podataka: Šta se dešava sa mojim podacima i koliko ste sigurni?
  • ePoslovanje: Implementacija dodatnih digitalnih alata i mogućnosti integracije sa drugim rješenjima.

U sklopu kampanje “Digitalni start 2023” želimo svim preduzećima omogućiti uspješnu digitalizaciju poslovanja u 2023. godini uz poslovni program PANTHEON i digitalne alate. Na raspolaganju smo Vam da razmotrimo sve opcije za digitalnu budućnost Vaše kompanije i ponudimo najbolja rješenja za uspješno poslovanje, savjetovanja, odabir najboljih rješenja za Vašu kompaniju do implementacije, edukacije te opcije finansiranja.

Datalab sarađuje sa  najrenomiranijim računovodstvenim agencijama u Bosni i Hercegovini . Također stojimo na raspolaganju i po pitanju preporuke najboljeg računa u Vašoj blizini.

Ispunite obrazac na  linku ovdje  i zatražite Vaš besplatni termin konsultacije.

akta.ba

 

„Ova objava je nastala u okviru Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative(BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.“