Dodijeljena priznanja najuspješnijim preduzetnicama Republike Srpske

Privredna komora Republike Srpske ove godine obilježava velikih 30 godina postojanja, a sinoć su po 18. put u organizaciji iste dodijeljena priznanja za najuspješnije u privredi za 2021. godinu.

Na ovoj, sad već tradicionalnoj manifestaciji, svake godine  se odaju priznanja privrednim društvima koja su u prethodnoj godini bila najuspješnija, koja su bili najveći izvoznici, koja su relizovala značajne investicije i ona koja su otvorila nova radna mjesta.

Za najuspješnije veliko privredno društvo u prošloj godini proglašena je Alumina d.o.o. iz Zvornika dok je najuspješnije srednje privredno društvo u RS je Scai Adapter d.o.o.

I ove godine dodijeljena su priznanja najuspješnijim ženama u privredi, a priznanja koja im je uručio ministar za evropske integracije i međunarodnu saradnju Zlatan Klokić su dobile:  Darinka Banjac, direktorica kompanije M&A systems d.o.o, Anđela Čulina direktorica kompanije Margo d.o.o, Zorica Savić direktorica kompanije Lipa drvo d.o.o, Slađana Pandilovski zamjenica direktora kompanije San Marco d.o.o. i Brankica Sušić direktorica kompanije Košuta d.o.o.

I ove godine dodijeljena su posebna priznanja o okviru projekta promocije domaće proizvodnje „Naše je bolje, a dodijeljena su i posebna priznanja.

Preuzeto sa: Lola Magazin

Sadržaj o prilikama za mlade na stranici www.catbih.ba se prenosi u saradnji sa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.