Dvodnevna radionica “Najbolja godina ikada” prilika je da odvojite dva dana samo za sebe

Radite puno, a opet ne stignete sve što želite. Fali vam vremena ili se bavite sitnicama i nevažnim stvarima i ne pomičete se s mjesta. Imate ideju a ne znate kako da je realizirate. Da li vam ovo zvuči poznato?

Odgovore na ova i brojna druga pitanju koja vas muče tokom cijele godine, dobit ćete na jedinstvenoj dvodnevoj radionici “Najbolja godina ikad” koju organizira Invision Consulting – Ajla Mulalić i Amir Mulalić, kroz čije je empirijske radionice i coaching programe prošlo više stotina učesnika u posljednjih deset godina. Njihove edukacije su poznate po interakciji, praktičnim i razvojnim vježbama i naravno zabavi. Specijalnost im je da pomažu ljudima da zarađuju više radeći ono što vole, a kompanijama pomažu da ne gube novac i kvalitetne ljude.

“Najbolja godina ikad”, transformacijska radionica postavljanja ciljeva u svim aspektima života, održava se u Bihaću 11. i 12. februara ove godine, tokom koje će učesnici staviti fokus na budućnost i lični razvoj, te kroz izuzetno zanimljive radionice saznati šta ih zaista ispunjava u životu i kako to ostvariti.

Radionica se održava u prelijepom ambijentu Hotela Kostelski buk i pružit će vam jedinstveno iskustvo na početku ove godine koja može postati vaša najbolja godina ikad. Sada je prava prilika da se odlučite na transformaciju i ulaganje u svoj lični razvoj. Iskoristite pogodnost kupovine early bird ulaznica do 20.1.2023.g. i obezbijedite svoje mjesto na ovom jedinstvenom događaju u našoj regiji.

Više informacija o programu i obrazac za prijavu možete pronaći na ovom linku. 

-akta.ba

 

„Ova objava je nastala u okviru Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative(BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.“