ERASMUS STUDENT NETWORK PRIMA NOVE ČLANOVE

Došlo je vrijeme da se našem timu pridruže novi volonteri! Nastavite svoju Erasmus avanturu ili je započnite u Sarajevu sa ESN-om!

Erasmus Student Network Sarajevo je dio evropske studentske organizacije koja radi na stvaranju mobilnijeg i fleksibilnijeg obrazovanja podržavajući i razvijajući akademsku razmjenu. ESN pruža podršku Erasmus studentima u procesima akademske i društvene integracije.

Kao volonterska organizacija, svojim članovima omogućava neformalno učenje i lični razvoj, te sticanje socijalnih i profesionalnih kontakata.

Kako bi imali jasniju sliku o aktivnostima ESN-a, ukratko ćemo istaći dva najvažnija tima:

PR tim– Kreativan/na si? Želiš naučiti nešto više o marketingu?  Pridruži se PR timu i pomozi da naši događaji budu na najbolji način promovisani!

Event tim– Imaš iskustva u organizovanju događaja? Podijeli sa nama svoje ideje i učestvuj u stvaranju novih projekata! A ako nemaš iskustva u organizovanju događaja? Nije problem, pridruži se timu u kojem uvijek ima prostora za učenje!

Jedan od najvažnijih zadataka Event tima je osmišljavanje WelcomeWeek-a i svih narednih aktivnosti koje omogućavaju stranim studentima da se bolje upoznaju sa našom kulturom, a i samim gradom. Tokom semestra organizujemo različite vrste događaja (treasure hunts, kulturne večeri, žurke, putovanja po Bosni i Hercegovini, kvizove, karaoke…) kao i radionice pisanja CV-a, radionice o liderstvu i motivaciji.

Ako imaš slobodnog vremena, voliš druženje i izazove i želiš iskusiti internacionalni život u Sarajevu, ispuni prijavni obrazac i postani dio našeg tima!

Prijave su otvorene do 05. 03. 2022. U 23.59h

Prijavni obrazac PRIJAVA

Po zatvaranju prijava bićete blagovremeno obaviješteni o datumu održavanja intervjua

Više o našim aktivnostima možeš saznati na našoj Facebook i Instagram stranici.

Za sve moguće nedoumice, budite slobodni da nas kontaktirate!

Izvor: Hoću.ba

Sadržaj o prilikama za mlade na stranici www.catbih.ba se prenosi u saradnji sa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.