Evropskoj zajednici slijepih potreban koordinator projekta

Evropska zajednica slijepih poziva sve zainteresovane da se prijave za koordinatora projekta sa punim radnim vremenom.

Evropskoj zajednici slijepih potreban koordinator projekta - Mladiinfo  Montenegro

OBLAST:

projekt menadžment

OPIS:

U okviru svog novog evropskog projekta za podizanje svijesti PARVIS, koji treba da započne početkom 2021. godine, Evropska zajednica slijepih traži koordinatora projekata sa punim radnim vremenom. EBU je nevladina, neprofitna evropska organizacija osnovana 1984. godine. Jedno je od šest regionalnih tijela Svjetske unije slijepih. Štiti i promoviše prava slijepih i slabovidih ljudi u Evropi. Trenutno djeluje u mreži nacionalnih organizacija osoba sa oštećenim vidom u 41 evropskoj zemlji. Cilj je da koordiniše uspješnu implementaciju projekta PARVIS u skladu sa dogovorenim projektnim planom i u bliskim konsultacijama sa partnerima iz konzorcijuma. To uključuje razvoj audio-vizuelnog materijala. PARVIS je projekat koji podržava EK, a čiji je cilj širenje svijesti širokog spektra zainteresovanih strana i zasnovan na pravima.
Za ovaj posao predviđeno je puno radno vrijeme od 35 sati nedeljno, a angažman traje do decembra 2022. Lokacija zaposlenja je Pariz, Francuska, ali je otvoreno za pregovore. Više informacija o samom poslu dostupno je u dokumentu.

USLOVI:

Mogu se prijaviti svi kandidati koji imaju dvije do tri godine iskustva u upravljanju projektima Evropske komisije.

NAČIN PRIJAVE:

Kako bi se prijavili potrebno je da pošaljete biografiju i motivaciono pismo na engleskom jeziku na mejl: eburecruitment@euroblind.org

ROK ZA PRIJAVU:

U toku
Detaljnije: http://www.euroblind.org/job-opportunities-ebu-looking…
(mladiinfo.me)