Forum mladih: Šta jeste, a šta nije pristanak na seksualni odnos?

Fondacija “Udružene žene” iz Banja Luke, vas poziva na forum mladih pod nazivom „Šta jeste, a šta nije pristanak na seksualni odnos?“. Forum se održava 18.07.2022. sa početkom u 18h, u prostorijama Doma omladine u Banjoj Luci.

Panelisti na forumu su dr Ives Šindrak ginekološkinja, Živko Ćetojević generalni sekretar Omladinskog saveza RS i Marija Jakovljević psihološkinja.

Forum za mlade dio je projekta „Banja Luka – Grad sa nultom tolerancijom na seksualno nasilje i seksualno uznemiravanje“ koji realizujemo u okviru UN Women inicijative pod nazivom “Sigurni gradovi i sigurni javni prostori za žene i djevojke“ i obuhvata niz aktivnosti koje je Fondacija „Udružene žene“ u saradnji sa partnerskim organizacijama realizovala sa ciljem sprečavanja i suzbijanja seksualnog nasilja i uznemiravanja.

Svoje prijave možete poslati na teodoramarjanovic34@gmail.com ili na broj telefona 051/462-146.

hocu.ba

Sadržaj o prilikama za mlade na stranici www.catbih.ba se prenosi u saradnji sa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.