IAESTE stručna praksa u Sloveniji

Ding dong, ding dong! New internships are knocking on the door!

Pitaš se zašto ti pišem na engleskom? Zato što bi iduće ljeto baš ti mogao/la da komuniciraš sa ljudima na engleskom negdje u svijetu. A što je i najvažnije, stekneš praktična znanja iz oblasti koju studiraš!

Pitaš se kako?

Jednostavno – Apliciraj na IAESTE stručnu praksu i ljeto 2023. provedi u nekoj od ponuđenih zemalja!
Naš tim je početak godine iskoristio veoma produktivno kako bi ti obezbijedio stručnu praksu na destinacijama širom svijeta.

Sve što ti treba da uradiš jeste da se prijaviš na naš konkurs! Ove godine su pravila malo drugačija, princip je “Ko prvi djevojci, njegova djevojka..”, pa trebate biti veoma brzi pri odlučivanju.

Kako?

Javi nam se na email bl.outgoing.iaestebih@gmail.com. U emailu nam naznači ime i prezime, šta studiraš i koja si godina studija.

Krajnji rok za prijavu je 23. april, a onda očekuj naš email u kojem ćemo ti objasniti dalje korake koje moraš preduzeti kako bi doživio ljeto svog života.

Imaš pitanja?

Pošalji email na bl.outgoing.iaestebih@gmail.com, tu smo da riješimo sve tvoje nedoumice.

Još se nisi prijavio/la? Šta čekaš?

mladibl.com

„Ova objava je nastala u okviru Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative(BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.“