Institut za razvoj mladih KULT – Kafa sa… KABOOM!

Institut za razvoj mladih KULT uz podršku Evropske unije organizira „Kafu sa… američkom organizacijom KABOOM!“ na temu korporativnog volontiranja. Kafa, kava ili kahva je u Bosni i Hercegovini uvijek dobar izgovor za razgovor o različitim temama, a u ovom slučaju nema bolje teme od korporativnog volontiranja.
Znate li što je korporativno volontiranje?
Na ovoj kafi sa… imat ćete priliku podijeliti iskustva s nevladinom organizacijom iz Sjedinjenih Američkih Država i njihovom predstavnicom Sarah Pinsky, koji zajedno rade na postizanju jednakosti za svu djecu osiguravajući preko 17000+ prostora za igru angažujući preko 1.5 milijuna članova svoje zajednice.
Ako želite čuti još zanimljivosti iz iskustva američke organizacije KABOOM na temu korporativnog volontiranja, ljubazno Vas molimo da, u za to previđena polja, unesete osnovne podatke.
Zbog sigurnosti i poštivanja svih higijensko epidemioloških mjera uslijed pandemije virusa COVID-19, „Kafa sa…“ će se održati putem Zoom platforme čiji pristupni podaci će biti poslani u utorak, 16.3.2021.godine. Prijave su otvorene do 15.3.2021. godine.
LINK ZA PRIJAVU
 

Posljednji postovi