Tuzla – Danas počinje 5. Džumbus Festival

5. izdanje Džumbus Festivala počinje u srijedu 2.9.2020. od 19h na poznatoj lokaciji Zlatarske Ulice sa Graveyard Shift ekipom!!!
U svom jubilarnom izdanju i pored nesvakidašnje teške situacije, Džumbus Festival ostaje platforma preko koje mladi prave svoje ljeto drugačijim – kroje, organizuju i realizuju događaje koje oni žele vidjeti u svome gradu, a sve uz podršku Udruženja “Tuzla Live”.

Ovoga puta će tuzlanski septembar biti drugačiji od svih prethodnih sa dvanaest selektiranih događaja organizovanih u centru grada – malo novog, malo tradicionalnog, a sve počinje sa back2back nastupom DJ dvojca iz Graveyard Shift ekipe.

DJ OG Flocc se više bavi produkcijom nego performansom tako da nije ucestao sa DJ nastupima sto znači da će ovo biti rijetka prilika da prisustvujete njegovom Hip Hop & Rap setu.

Ovi mladi producenti i DJ performeri će predstaviti svoje umijeće u višesatnoj predstavi kroz zvuke Drumm and Bass, Techno i Trance elektronske muzike kao i throwback hitovima 2000tih iz RnB, Hip Hop i Pop kulture. Oni zaslužuju vašu pažnju i podršku!
Dođite i podržite mlade umjetnike i uživajte u 5. izdanju Džumbus Festivala!!!

Facebook : www.facebook.com/dzumbusfestival, www.facebook.com/tuzlalive
Instagram : www.instagram.com/tuzlalive
Website (originalna objava):  http://tuzlalive.org/?p=2086
Projekat su, između ostalih, podržali Grad Tuzla i Fondacija Tuzlanske Zajednice.
(svi Džumbus Festival događaji su na otvorenom i nema naplaćivanja ulaznica, ali zato se nadamo vašoj podršci kroz konzumaciju osvježenja i kupovini suvenira)
#drinks #dance #singing #youth #party #dj #drummandbass #electronicmusic #funk #hiphop #housemusicdj #melodictechno #rapmusic #techno #technomusic #trance #trancemusic #trapmusic #DzumbuFestival #TuzlaLive #Tuzla

Posljednji postovi