Internacionalni Burch univerzitet: Studirajte na prvom poduzetničkom univerzitetu u BiH

Internacionalni Burch univerzitet kao eminentni poduzetnički univerzitet nudi priliku za dodiplomski, magistarski i doktorski studij na tri fakulteta.

Za sve master programe, osim MBA, ove godine, zbog pandemije koronavirusa, odlučili smo obezbijediti popust na školarinu u iznosu od 50%. Za MBA program moguće je, putem intervjua sa šefom Odsjeka za menadžment, ostvariti popust na školarinu i do 50%.
Za sve PhD programe obezbijedili smo popust na školarinu u iznosu od 50% za prvu godinu studija.
Aplicirajte odmah na:

Pridružite nam se u ambijentu koji podstiče kreativnost, inovacije, ambiciju i istraživanje te uz mentorsku prodršku kako stručnjaka iz oblasti edukacije tako i eksperata iz prakse, kreirajte nove tržišne vrijednosti i dostignuća na polju nauke i istraživanja. Mi njegujemo individualnost i cijenimo vašu posebnost. Pružamo prilike da se izrazite na kreativne načine i podstičemo vas da dosegnete vaš puni potencijal.
Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i studirajte na eminentnom poduzetničkom univerzitetu. Za dodatne informacije možete nas kontaktirati na broj: +387 33 944 479 ili +387 61 979 757, ili na mail: admission@ibu.edu.ba.