Iskoristi svoju priliku uz Business Skills Academy

Mlada si i ambiciozna osoba koja ima želju za napretkom i prvim upoznavanjem sa biznisom i današnjim tržištem?

Business Skills Academy je prava prilika za tebe! To je događaj koji organizuje AIESEC, najveća omladinska, nevladina i apolitična organizacija u svijetu, koja svoje sjedište ima i u Bosni i Hercegovini. Ovaj događaj ima za cilj da poveže mlade ljude sa liderima iz javnog sektora i omogući im razmjenu mišljenja i ideja, kao i korisnih savjeta za nas mlade!

Ovogodišnja Business Skills Academy će biti održana na dvije lokacije: Mostar (10. 12. 2022. ) i Sarajevo (17. 12. 2022.) na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu.

Business Skills Academy predstavlja cjelodnevni događaj gdje će mladi imati mogućnost upoznavanja partnerskih kompanija i organizacija, te da steknu informacije o brojnim prilikama u BiH koje su razvojnog karaktera.

Želimo da kroz predavanja naših govornika mladi pronađu inspiraciju za svoj napredak i izlazak iz zone komfora, jer vjerujemo da svaka mlada osoba ima potencijal da razvije liderstvo u sebi i napravi pozitivnu promjenu u društvu.

Zato, pridruži nam se i pređi sa biznisom na TI uz ovu odličnu priliku! Sve detaljnije informacije možete pronaći na našim Instagram i Facebook profilima – @youthspeak.bih

Sadržaj o prilikama za mlade na stranici www.catbih.ba se prenosi u saradnji sa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.

Posljednji postovi