ITAcademy: Upoznajte najtraženiji programski jezik na besplatnom JavaScript kursu

ITAcademy u Sarajevu organizuje besplatan kurs programiranja za sve zainteresovane koji žele da zakorače u ovo perspektivno zanimanje. Prijavite se i istražite JavaScript, najvažniji alat web programera i jedan od najpopularnijih skriptnih jezika na internetu.

Obezbijedite svoje mjesto na kursu JavaScript programiranja koji će se održati od 14. juna do 1. jula u prostorijama ITAcademy, na adresi Zmaja od Bosne 16, Kubus D, u centru Sarajeva. Sve što je potrebno da uradite jeste da popunite ovu besplatnu prijavu i napravite prvi korak ka zanimanju web programera, čija prosječna zarada iznosi preko 2.000 KM.

Programeri su sve traženiji i sve bolje plaćeni

Informacione tehnologije su najjednostavniji put ka sigurnom i dobro plaćenom poslu širom svijeta, a ovakav trend nije zaobišao ni BiH. U poređenju sa drugim oblastima, programeri i ostali IT stručnjaci veoma brzo mogu pronaći posao koji će im obezbijediti ugodan život.
S obzirom na to kojom brzinom napreduje razvoj modernih tehnologija, u budućnosti se očekuje otvaranje još više novih radnih mjesta za IT stručnjake sa najsavremenijim obrazovanjem. Upravo iz tog razloga, ovo je pravi trenutak da započnete sa školovanjem koje vas priprema za zanimanje programera.

JavaScript kurs – vaša ulaznica u svijet web programiranja

JavaScript kao jedan od najpopularnijih skriptnih jezika na internetu koristi se za unaprijeđivanje dinamike web stranica, odnosno kreiranje kompleksnih programa na sajtu. Programiranjem u JavaScriptu nastaju svi animirani grafički elementi, interaktivne mape i sve ostalo što možemo vidjeti na svakom sajtu osim statičkih informacija.

Tokom trajanja ovog kursa usvojićete upravo one vještine koje će biti vaš temelj za dalje usavršavanje u oblasti web programiranja. Osim toga, upoznavanje sa osnovama JavaScript programiranja pomoći će vam da razvijete računarsku logiku, tj. programerski način razmišljanja. Na taj način za učenje svakog sljedećeg programskog jezika biće vam potrebno znatno manje vremena i truda.
Vaš predavač tokom ovog kursa biće IT stručnjak i kreativac Nedim Hadžialić, full stack developer u sarajevskoj kompaniji Ministry of Programing, zaljubljenik u Frontend tehnologije koji ima jaku želju prenijeti svoja znanja i iskustva drugima.
Inače, oni koji iskoriste priliku da pohađaju ove besplatne kurseve, koje ITAcademy organizuje, nerijetko pronađu svoje mjesto u IT svijetu:
“Nisam imao nikakva predznanja, a na kursu JavaScripta stekao sam vrijedne vještine, koje će mi poslužiti kao odlična osnova za dalje učenje i rad. Predavač na kursu je profesionalan, a kabineti su opremljeni savremеnom Apple opremom, što olakšava praktičan rad. Preporučio bih svakome da se prijavi na besplatne kurseve na ITAcademy, jer su benefiti mnogobrojni!”, prenio je Marko Čeremidžić, dok je Jasminko Huskić, polaznik besplatnog Java kursa, istakao: “Predavač je i više nego stručan i koristi se veoma zanimljivim primjerima kako bi nam prenio znanje. Upoznao sam dosta kolega na kursu i svi smo zajedno stvarali lijepu atmosferu. Ne propustite ovakve prilike!”

Školovanje koje vas priprema za najplaćenija IT zanimanja

Odsjeci na ITAcademy fokusirani su na usvajanje najtraženijih praktičnih IT vještina. Učenje po specijalizovanim programima i posvećenost najstručnijih predavača omogućavaju vam da se za samo 10 mjeseci u potpunosti pripremite za rad na najzahtjevnijim IT projektima.
Svaki program školovanja sačinjen je od najkvalitetnijih IT kurseva koji vas obučavaju za novo zanimanje. Jedan od takvih programa je i Frontend JavaScript Development, koji vas detaljno priprema za posao web programera i odličnu zaradu, koja u BiH za ovu poziciju u prosjeku iznosi preko 2.000 KM. Upis novih polaznika na ovaj smjer je u toku, a više informacija o aktuelnim popustima možete saznati ovdje.

Prijavite se što prije i obezbijedite svoje mjesto

Ovaj besplatan kurs je jedinstvena prilika da se uvjerite zašto se na ITAcademy kursevima uvijek traži mjesto više! Usvajanje praktičnih znanja, stručni predavači, sjajna atmosfera i najsavremenija oprema samo su neki od benefita koji će vam to potvrditi.
Svi zainteresovani za pohađanje besplatnog kursa JavaScript programiranja mogu se prijaviti online putem ove prijave. Podsjećamo vas da je broj slobodnih mjesta ograničen, zato ne oklijevajte. Obezbijedite svoje mjesto na vrijeme. Predznanje za pohađanje ovog kursa nije neophodno, sve što vam je potrebno jeste vaša riješenost da savladate vještine koje će vas svrstati u najtraženije stručnjake današnjice.
(klix.ba)