Izaberite međunarodno priznate studije: Još uvijek se možete prijaviti na besplatne studije u Sloveniji

U toku su drugi i treći rokovi za prijavu!
Razmišljate o studijama u inostranstvu? Izaberite međunarodno priznate studije bez školarine i prijemnih ispita u Sloveniji, koje će vam pružiti sva potrebna znanja za uspješnu karijeru. Slovenačke obrazovne institucije još uvijek prihvataju prijave!
U toku su drugi i treći rokovi za prijavu!
Iako je prvi rok za prijavu već zaključen, nema razloga za brigu, jer i dalje imate velike šanse da se upišete na slovenačke obrazovne institucije. Prijave u Sloveniji traju do septembra, kada se zatvara treći rok za prijavu, odnosno rokovi do popunjavanja slobodnih mjesta.
Sloveniji studenti mogu birati između više od 1500 studijskih programa na 6 univerziteta, 38 nezavisnih visokoškolskih ustanova i čak 49 viših škola. Svi studijski programi izvode se po bolonjskom sistemu i međunarodno su priznati. Sa sigurnošću možemo da kažemo da svaki student može naći program za sebe!

Ali pazite – ne odlažite!
Postoji velika šansa da nećete biti primljeni u željenu obrazovnu ustanovu ako se prijavite sami.
Sa 2TM možete biti potpuno bezbrižni, jer su uspješna prijava i upis 100% zagarantovani! Zajedno ćemo odabrati studijski program i obrazovnu ustanovu u skladu sa vašim interesovanjima, ocjenama i ambicijama i na taj način osigurati da se uspješno upišete na odabrani studijski program.
Ne samo loš prosjek ocjena, već i nepotpune prijave i nedostatak dokumenata su razlog što više od 300 studenata svake godine ne uspije da se upiše.
Kontaktirajte 2TM i obezbijedite sebi besplatne studije u Sloveniji bez prijemnih ispita!
(studomat.ba)