JAVNI POZIV: PROGRAMSKI ASISTENT

Udruženje PROI traži Programskog asistenta/asicu koji/koja će biti ključni član našeg tima te će podržavati sve projektne aktivnosti naše organizacije. Glavna odgovornost ovog radnog mjesta je koordinacija i provedba projektnih aktivnosti, kao i komunikacija s relevantnim zainteresiranim stranama.

Osim toga, ovaj/a asistent/ica će biti zadužen/a za podršku organizaciji događaja, administrativnu podršku i izvještavanje, razvoj i provedbu projekata, upravljanje internet stranicom i društvenim medijima te općenito za podršku i komunikaciju.

Od idealnog kandidata/kandidatkinje očekujemo relevantan dodiplomski studij, barem godinu dana profesionalnog i/ili volonterskog iskustva, fleksibilnost i želju za učenjem, sposobnost samostalnog rada, jake administrativne i organizacijske sposobnosti te dobro poznavanje engleskog jezika. Ako ste strastveni/strastvena, motivirani/motivirana i spremni/spremne pridružiti se našem timu, pozivamo vas da se prijavite putem ovog linka.

Javni poziv je otvoren do popune radnog mjesta. Kandidati koji uđu u uži krug će biti blagovremeno obaviješteni tokom procesa selekcije.

 

„Ova objava je nastala u okviru Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative(BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.“