JAVNI POZIV – PRUŽANJE PODRŠKE U PROCESU DIGITALNE TRANSFORMACIJE

IDEMO je jedan od podržanih digitalnih inovacionih hubova u okviru projekta „Inovacije i digitalizacija malih i srednjih preduzeća/EU4DigitalSME“, a kojeg čine Inovacioni centar Banja Luka, Razvojna agencija Republike Srpske, Privredna komora Republike Srpske, Elektrotehnički fakultet Banja Luka, Agencija za razvoj preduzeća EDA.

Cilj digitalnog inovacionog huba IDEMO je da malim i srednjim preduzećima (u daljem tekstu MSP) pruži stručnu podršku u procesu digitalne transformacije.

Digitalni inovacioni hub IDEMO će u narednom periodu pružiti podršku i kroz četiri vrste usluga: Testiranje prije investiranja; Edukacije i treninzi; Pružanju podrške za pronalazak finansijskih sredstava; Izgradnju ekosistema i umrežavanje. DIH IDEMO će takođe organizovati niz radionica i informativnih događaja na temu digitalne transformacije.

Predmet javnog poziva je pružanje tehničke (stručne) podrške zainteresovanim privrednim društvima iz kategorije MSP u Republici Srpskoj u privatnom vlasništvu, s ciljem uvođenja digitalnih rješenja u oblastima za koje MSP izraze interes. a ovaj javni poziv mogu da se prijave MSP iz sljedećih sektora:

  • Metaloprerađivačka industrija,
  • Drvoprerađivačka industrija.

Prijave su otvorene do 10. jula.

Detaljne informacije o projektu možete vidjeti OVDJE.

 

Preuzeto sa: gradprnjavor.com

 

 

„Ova objava je nastala u okviru Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.“