Kaleidoskop 2023: Javni poziv za sudjelovanje u Kaleidoskop Art Marketu

U Tuzli se od 25. do 29. jula 2023. godine održava festival umjetnosti i mladih “Kaleidoskop”. Jedna od sastavnih aktivnosti i ovog festivala jeste “Kaleidoskop art”.

Kaleidoskop art pruža priliku mladim osobama da u centru Tuzle, za vrijeme festivala, izlažu svoje radove. Učešće na ovoj, kao i na ostalim aktivnostima Kaleidoskopa je besplatno, festival obezbjeđuje lokaciju i štandove, a mladim osobama pruža odličnu priliku da promovišu svoj rad i zarade.

 

Do sada samo na Kaleidsokop art-u viđali ručno napravljene naušnice, saksije, bookmarke, magnete i druge suvenire, mladi su izlagali svoje likovne i druge umjetničke radove, ali i odjeću koju samostalno proizvode ili dizajniraju, te druge prozivode, koji na jedinstven način povezuju mlade i umjetnost.

Ukoliko samostalno proizvodite radove koji će se idealno uklopiti u Kaleidoskop art ili poznajete nekoga ko proizvodi radove ostavite kontakt podatke putem obrasca.

 

Svaki od izlagača/ica je odgovoran/na za svoje radove, a festival ne preuzima nikakvu odgovornost nad eventualnom štetom.

 

Vidimo se na Kaleidoskopu!

 

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063696154420&mibextid=ZbWKwL

 

Instagram: https://www.instagram.com/kaleidoskop.festival/

 

Obrazac: https://forms.gle/gz3kD6iS8ytVE88k8

 

Prenosi: radiokameleon.ba

 

 

„Ova objava je nastala u okviru Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.“

Posljednji postovi