LEVEL UP UNTZ

Šta je to LEVEL UP UNTZ?
To je mala organizacija velikih snova.

Level UP UNTZ u svojim redovima broji ambiciozne studente Univerziteta u Tuzli koji, pored studiranja, svoje studentske dane žele iskoristiti za lični rast i razvoj.

Fokus je uspostavljanje mobilnosti studenata, njihova inkluzija u društvu i podstrek ka izražavanju i realizaciji ideja.

Cilj nam je pružiti priliku svim studentima da se njihov glas čuje, razbiti monotoniju studiranja raznim aktivnostima u kojima naši volonteri zauzimaju aktivno učešće. Pružamo priliku za sticanje iskustva u planiranju projekata, organizaciji događaja i oglašavanju putem
društvenih mreža!

Ako imate želju da se aktivirate u svojoj zajednici, steknete nova poznanstva na profesionalnom i privatnom planu, steknete nove vještine i provedete svoje studentske dane u sredini koja vas motiviše da napredujete
PRIJAVITE SE na link

 

Sadržaj o prilikama za mlade na stranici www.catbih.ba se prenosi u saradnji sa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.