Poziv za učesnike Tuzla: Kreiranje video sadržaja

Na konferenciji za mlade koju organizuje Fondacija tuzlanske zajednice povodom Međunarodnog dana volontera, na temu „Kako pričati o društveno odgovornim temama na način koji je privlačan mladima“ govori Mirela Biković iz CAT Bosna i Hercegovina.

Imate nešto važno za reći, ali strah vas je kamera ili niste sigurni kako napraviti video koji će prenijeti Vašu poruku i privući pažnju ? Onda Vas pozivamo da 04.12.2022. godine dođete u JU Centar za kulturu Tuzla i uz ovu radionicu pobjedite svoje strahove.

Cilj radionice je da se učesnicima i učesnicama razbije strah od kamere i pokaže da svi mogu stvarati kvalitetan video sadržaj koji može biti edukativan i zabavan.

Radionica je interaktivnog karaktera gdje će se učiti stvari praktično.

Uz Mirelu Biković koja je jedna od kreatorki inicijative mladih za siguran, miran i zabavan internet prostor bez govora mržnje, CAT Bosna i Hercegovina, naučit ćete da se oslobodite i budete društveno odgovorni.

Požurite sa prijavama, jer je broj mjesta ograničen.

Link za prijavu: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfpwjx2zfqXEcLCEZyjr90uwxqVw2S86u3PfNJnh1wXuWVCBg/viewform?fbclid=PAAaaLgDqT-KP7fs72aIoTX_HjoZWxSNcOZ3BLJdnY0ASlC1vgLee1o_cPz6Q