Konkurišite za šesto Arteche takmičenje u fotografiji – artPhoto

Nakon velikog uspjeha prethodnog izdanja u kojem je primljeno 550 fotografija iz 35 različitih zemalja, stiglo je i šesto izdanje konkursa za fotografiju artPhoto.

Konkurišite za šesto Arteche takmičenje u fotografiji – artPhoto – Mreža za  izgradnju mira
OBLAST:
Fotografija
OPIS:
Takmičenje će se sastojati od četiri kategorije:
– Život i snaga: trebalo bi da odražavaju uticaj električne energije na svakodnevni život ljudi i društva, njen uticaj na svakodnevne pojave svakog od nas u bilo kom pogledu: kako nam električna energija nudi svetlost, toplinu, kako nas pokreće ili kako je to dio naše zabave.
– Infrastruktura i električna oprema: uticaj energije u našem životu bio bi nemoguć bez potrebne infrastrukture i opreme za proizvodnju, prenos i distribuciju električne energije koja nam omogućava da je koristimo u svoju korist i koja oblikuje naše predjele.
– Arteche proizvodi: kompozicije koje uključuju bilo koji Arteche proizvod.
– Električni okvir: ova kategorija treba da predstavi kolika je prilagođenost profesionalcima iz električnog sektora i njihovim kompanijama.
Četiri fotografije koje, po mišljenju žirija, najbolje odražavaju upotrebu i uticaj električne energije u svakoj kategoriji, biće nagrađene satom Samsung Galaxy Watch Active2.
USLOVI:
Ovo takmičenje je otvoreno za sve.
Više o pravilima i uslovima na http://www.mladiinfo.eu/…/2020/09/artPhoto20_Bases_EN.pdf.
NAČIN PRIJAVE:
Fotografije slati na artphoto@arteche.es, sa podacima njihovih autora (ime, prezime i detalji za kontakt) i podacima o radu (naslov i kategorija u kojoj je predstavljena).
ROK ZA PRIJAVU:
15. novembar 2020.
Detaljnije: https://www.arteche.com/en/vi-arteche-photo-contest-artphoto
(mladiinfo.me)