Prijavi se – Reckitt Benckiser (RB) Global Challenge

RB Global Challenge je vodeće takmičenje u idejama namijenjeno studentima širom svijeta koji će doživljeti #FreedomToSucceed na RB. Pravo na prijavu imaju svi preduzetnci, sa ciljem da se inovativno usaglase sa RB-om i pridruže se njihovoj borbi da pristup najkvalitetnijoj higijeni, dobrobiti i ishrani učine pravom, a ne privilegijom.


OBLAST:
Preduzetništvo
OPIS:
RB smatra da svako preduzeće ima odgovornost prema društvenom okviru u kojem posluje. Oni postoje da bi štitili, liječili i njegovali u neumornoj potrazi za čistijim i zdravijim svijetom. Oni se neustrašivo inoviraju u ovoj potrazi u svojim poslovima higijene, zdravlja i ishrane. Zbog toga se ističu kao posao sa svrhom. Žele poslovne ideje koje imaju veliki socijalni uticaj, bave se kritičnim pitanjima u društvu i imaju moć da dovedu do pozitivnih promjena.
USLOVI:
Učesnici se moraju prijaviti u timovima od po 2-3 člana sa istog univerziteta. Prvi koji se registruje postaće vođa tima koji zatim može pozvati ostale članove da se pridruže timu.Kada se tim registruje, imaće pravo da igra onlajn simulaciju 1. kola. Neće moći da pređu u sledeću rundu ukoliko nisu završili prethodnu. Odabrani timovi će se zatim preseliti u regionalni / nacionalni krug, gdje će moći da predstave svoje ideje regionalnom timu rukovodstva RB. U krugu prezentacije može biti jedna ili više faza.
NAČIN PRIJAVE:
Za više informacija o prijavi posjetite sledeću link adresu: https://rbglobalchallenge.com/cet/how-to-participate
ROK ZA PRIJAVU:
30. novembar 2020.
Detaljnije na linku:https://rbglobalchallenge.com/cet?utm_source=website
(mladiinfo.me)