Konkurišite za virtuelnog volontera tima društvenih medija

OBLAST:
Društveni mediji
yes liberia
OPIS
Službe za osnaživanje mladih u Liberiji (YESLiberia, Inc) započele su kada su mladi iz Liberije i Sjedinjenih Država podijelili priče o prijateljima i porodici koji se bore s posljedicama 14-godišnjeg građanskog rata u Liberiji. Ova rasprava dovela je do mnogih ideja o načinima pomoći i otkrila da su srca i nade u budućnost usredsređene na mlade Liberije. YesLiberia radi na inovativnim programima/modelima za rješavanje problema koji pogađaju mlade u Liberiji, zapadnoj Africi, kroz angažman u zajednici, inovacije u selu i zdravlje i životni stil.
Idealni kandidati biće pojedinci koji imaju iskustva sa prikupljanjem sredstava, upravljanjem programima, razvojem partnerstva, dizajnom veb stranica, društvenim mrežama, video animacijom, uređivanjem video zapisa ili marketingom. Ova pozicija predstavlja virtualni volonterski posao člana tima društvenih medija. U ovoj kompaniji žele stupiti u kontakt s ljudima i pomoći u osvješćivanju njenih razloga. Članovi tima će raditi na naporima za prikupljanje sredstava i promociji kampanja putem naloga kompanije na društvenim mrežama.
USLOVI
Kandidati moraju imati 18+ godina, a od svih volontera se traži angažman od najmanje tri sata sedmično u periodu od 90 dana ili više.
Poželjni su kandidati sa sljedećim atributima:
• biti angažovan s timom i dodijeljenim projektom,
• paziti na detalje,
• imati snažne vještine upravljanja vremenom,
• izvrsne sposobnosti pisanja i govora,
• iskustvo u Microsoft Office, razumjeti sajtove društvenih medija i poznavati Google,
• spremnost da budu timski igrači i da ispoštuju zadate rokove,
• strast za pomaganjem ljudima.
NAČIN PRIJAVE
Prijave se vrše preko linka: https://yesliberia.org/get-involved/volunteer/
ROK ZA PRIJAVU:
U toku.
(mladiinfo.me)