Koronavirus počeo da napušta Srbiju kada je vidio Vučićeve suze, muške, najteže

Kolone koronavirusa jutros su zatečene na granici Srbije s Hrvatskom, Bosnom i Hercegovinom i Bugarskom. Virus koji je doslovno do jučer harao ovom zemljom, rano jutros je odlučio da spakuje kofere i kolektivno napusti Srbiju. Naš reporter iz Beograda Dragiša Bubica je uspio stupiti u kontakt s jednim virusom kako bi nam pojasnio zbog čega masovno napuštaju Srbiju.
Koronavirus počeo da napušta Srbiju kada je vidio Vučićeve suze ...
“Mi smo i ranije čuli da taj Vučić, prvi čovjek u Srba drži zaista emotivne i srčane govore, ali nismo vjerovali dok se sami nismo uvjerili. Na početku kada smo tek došli nismo obraćali pažnju na to, ali kada smo sinoć vidjeli da je pustio suzu, prekipjelo nam je. Shvatili smo da zaista nismo dobrodošli u ovu zemlju te da pravimo ogromnu štetu”, istakao je jedan pripadnik koronavirusa.
Koronavirus masovno odlazi putem zapada, gdje želi da potraži normalne i zdravije domaćine za svoj razvoj i dalji život.
“Nama je prije svega potreban zdrav i normalan domaćin od organizma, kako bi se mogli razvijati, graditi porodicu i sigurnu budućnost za naš opstanak. Uvjerili smo se da je to u Srbiji nemoguće, ljudi su slabašni, ranjivi, bolešljivi i žive u haotičnom sistemu. Kakva je budućnost naše pandemije u toj zemlji? Nikakva! Zato smo odlučili da se pokupimo sa svojim porodicama i zaputimo pravac zapada, gdje ćemo svoju sreću potražiti u nekim normalnim i zdravim narodima”, dodao je pripadnik koronavirusa.
Koronavirus također navodi da ne planira zadržavanje u BiH, te da će pozvati svoju braću i sestre iz te zemlje da im se pridruže egzodusu u potrazi za boljim sutra.
Tekst je satiričnog karaktera. Preuzeto sa šatro.info.