Ljetna škola M.R.E.Ž.A. ‘23

Poziv za životnu avanturu! Pridružite se našoj nezaboravnoj ljetnoj školi i kampu za mlade “MREŽA ‘23” – mjestu gdje se snovi pretvaraju u stvarnost i prijateljstva traju cijeli život.

Dobrodošli u kreativni ljetni kamp, gdje će svaki dan biti ispunjen uzbuđenjem, smijehom i neprocjenjivim iskustvima i znanjem. Ova jedinstvena prilika pruža vam mogućnost da istražite svoje talente, razvijete nove vještine i upoznate vršnjake iz različitih krajeva BIH.

Naša misija je jedinstvena i jednostavna – kreirati okruženje u kojem će vaša mašta procvjetati, kreativnost prostrujati, a zabava biti neiscrpna. Uz podršku našeg  tima mentora, otkrit ćete svoje skrivene talente kroz različite umjetničke, sportske i edukativne aktivnosti.

Očekuje vas raznolik raspored pun izazova. Na našoj ljetnoj školi, sva vrata su vam otvorena za istraživanje i rast.

Pozivamo sve hrabre i radoznale mlade ljude da nam se pridruže i otkriju svoj puni potencijal.

“Ljetna škola za djecu iz povratničkih mjesta – MREŽA ‘23”, je prilika za mlade da budu obavijeni toplinom platna koje ih podstiče na produktivnost, razumijevanje, osvještavanje, zajedništvo i sveobuhvatan rast. Uz sigurno okruženje u kojem mladi mogu istraživati, učiti, osnažiti sebe i izgraditi snažne veze.

 

Detaljnije na: izvornade.com

 

 

„Ova objava je nastala u okviru Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.“