Poziv na besplatnu Akademiju za produkciju video igara

Studio “Legit Games” poziva zainteresovane na prvu besplatnu Akademiju za produkciju video igara – Unity 2023.

Osnovan u julu 2022. godine. “Legit Games” prvi je i trenutno jedini studio za razvoj video igara u Banjaluci. Studio posluje u sklopu kompanije Legit d.o.o..

Stekni praktično i traženo znanje

Akademija za produkciju video igara – Unity 2023. predstavlja dvomjesečni program koji će ti pomoći da stekneš kreativna i na tržištu izuzetno tražena znanja. Ukoliko si osoba koja želi svoju ljubav prema igrama prenijeti u profesiju koja ti omogućava da izraziš svoju kreativnost i potencijale – akademija Unity 2023. je pravo mjesto za tvoj prvi korak. Kroz akademiju ćeš naučiti raditi u programu Unity – jednom od najpopularnijih alata za produkciju video igara. Akademija je fokusirana na produkciju igara za pametne telefone. Svoja nova znanja sticaćeš učeći kroz konkretne primjere uspješno razvijenih igara “Legit Games” studija. Praktični primjeri i primjenjena znanja su prioritet naše akademije. Teorija je svedena na minimum. Da bi učestvovao u akademiji nisu ti potrebna predznanja, i nije važno da li si žensko, muško ili koliko ti je godina. Važan je tvoj stav i želja da učiš, a mi ćemo te svemu ostalom naučiti. Do kraja akademije napravićeš svoju prvu 2D igru za pametne telefone! Dobićeš i sertifikat o uspješnom pohađanju akademije.

Naša akademija jedinstvena je prilika da zakoračiš u svijet industrije video igara – jedne od najperspektivnijih industrija u svijetu. Prema podacima portala GameIndustry.biz procjenjuje se da će 2023. godine industrija video igara dostići vrijednost od $200 milijardi, ostvarujući veće prihode čak i od filmske industrije. U našem regionu već postoje velikani industrije video igara. Akademija Unity 2023. odlična je prilika da u pravo vrijeme postaneš dio nove lokalne priče i velikih projekata.

Akademija + potencijalni angažman u našem studiju

Najbolji polaznici akademije dobiće priliku da postanu dio našeg tima, i tako nastave usavršavati svoje vještine u okruženju koje pruža aktivnu profesionalnu, ali i prijateljsku podršku. “Legit Games” studio planira velike projekte u budućnosti. Ukoliko iskažeš dobru volju, želju i posvećenost tokom akademije, imaćeš mogućnost da postaneš dio našeg mladog tima i učestvuješ u stvaranju svjetskih “gaming” projekata. Prijatna atmosfera, dobro druženje i zabava, takođe su garantovani.

Kako do Akademije?

Lokacija održavanja akademije: Centar, Marije Bursać 1., 78000 Banja Luka (prekoputa ulaza u hotel Zepter/Palas).

Broj polaznika: 10.

Datum početka akademije: 15. januar 2023.

Prisustvo: fizički u prostorijama, dva puta sedmično (ponedjeljak i petak) + radni zadaci kod kuće.

Dužina trajanja akademije: 45 dana.

Neophodna oprema: obzirom da ćeš dobijati zadatke koje ćeš raditi samostalno kod kuće, neophodno je da imaš računar koji ima može podržati Unity program. Minimalne specifikacije: Win 10, RAM 8 ili 16GB, eksterna grafička je preporučljiva; Za Mac preporučljvo je da je mode noviji od 2015.

Rok za prijave: 05.01.2023.

Ispuni aplikacioni obrazac, i to je sve. Mi ćemo te blagovremeno putem mejla obavijestiti da li smo te odabrali kao polaznika akademije.

Želimo ti sreću!

 

Ova objava je nastala  u saradnji sa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.

Posljednji postovi