Natura Art: Posjetite biser krajiške prirode na koji niko ne može ostati ravnodušan

Jedan od vaših izvora može biti biser krajiške prirode – Turističko naselje Natura Art. Okruženo smaragdnom rijekom Unom i netaknutom prirodom parka, savršeno je mjesto za bijeg od grada. Zelena bajka prirode udaljena je od grada Bihaća samo desetak minuta vožnje. Turističko naselje Natura Art je čarobno mjesto gdje druženje s porodicom i prijateljima postaju najbolja sjećanja.
Natura Art: Posjetite biser krajiške prirode na koji niko ne može ...
Turističko naselje Natura Art nudi Vam ugodan smještaj u kojem birate između hotela, bungalova ili odvojenih apartmana. Tri restorana nude isključivo domaća krajiška jela, a za najmlađe tu su i dva dječija igrališta. Za one koji u Krajinu dolaze poslom, u ponudi je kongresna dvorana idealna za poslovne susrete koji zahtijevaju inspirativne pauze u zelenoj oazi.
U ponudi je dodatno organizacija evenata, raznih proslava, kongresa i teambuildinga na poseban nesvakidašnji način.
Eko selo „Natura art“ – Turizam Bosne i Hercegovine
“Teambuilding aktivnosti posebno zaintrigiraju posjetitelje iz razloga što su sve moderne aktivnosti zamjenene seoskom olimpijadom koja uključuje razvijanje pita, motanje sarmi, povljačenje konopca, zakucavanje eksera i slično”, kažu iz Natura Arta.
Stoga, ukoliko želite savršen odmor Natura Art je idealno mjesto za vas, jer niko ko jednom dođe ne ostane ravnodušan na Krajišku hranu, srdačnu uslugu, moderan smještaj, a sve to u netaknutoj prirodi.
“Pitali su jednom nekog arapskog turistu zašto Arapi tako često dolaze Bosnu i Hercegovinu na odmor. Njegov odgovor bio je da je Bosna i Hercegovina najbliže njegovom zamišljanju Dženneta – obilje zelenila, rijeka, jezera, ugodna klima… Čini se da u lovu na trendi destinacije zaboravljamo u kakvoj ljepoti živimo”, poručuju iz Natura Arta.
Za više informacija posjetite Natura Art Facebook stranicu, ili kontaktirajte turističko naselje putem e-mail adrese hotelart@opal.ba ili broja telefona +387 37 941 370.
(Klix.ba)

Posljednji postovi