NLP radionica: Mozgovni jezik, šta je to i kako ga koristiti?

Često kada stvari pođu naopako u poslovanju, kada se ne postignu dogovori ili dođe do sukoba na radnom mjestu, to je zbog loše prenesene ili prevedene komunikacije. Sva naša interakcija i komunikacija sa svijetom počinje našim mislima, a naše misli nam se predstavljaju kroz naša čula.

Izoštravanjem čula počinjemo da primjećujemo stvari koje do sada nismo primjećivali, i da usmjeravamo pažnju ka željenom cilju. Potrebno je da čujete, vidite i osjetite šta se dešava, i da budete svjesni da uvijek imate različite opcije na raspolaganju.

Želite li više saznati o reprezentativnim modelima, izoštriti vaša čula, ostvariti uspješnu komunikaciju sa ljudima oko sebe, bolje da razumijete sebe i druge, saznati šta vam oči govore, onda trebate doći na NLP radionicu “Mozgovni jezik, šta je to i kako ga koristiti?” koja će se održati u ponedjeljak, 12. decembra 2022. godine u 19 časova u Američkom kutku Banja Luka.

Radionica će trajati 60 minuta.

Radionici će održati Miloš Blagojević, NLP trener.

Prijave putem Google forme: https://forms.gle/BWAom1JKC25XE4iJ6

mladibl.com

 

Sadržaj o prilikama za mlade na stranici www.catbih.ba se prenosi u saradnji sa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.