Novo na Slatini: Otvaranje savremene laboratorije i poliklinike kojoj vjerujete preko 22 godine

Plava poliklinika, vodeća privatna zdravstvena ustanova koja o Vašem zdravlju brine preko 22 godine, otvara polikliniku i savremenu laboratoriju “Plava Lab” u tuzlanskom naselju Slatina, kako bi Vam bila još bliže!

Svečano otvorenje poliklinike kao i najsavremenije i najpouzdanije laboratorije u gradu, zakazano je u srijedu 15.07.2020. godine u ulici Albina Herljevića 39, sa početkom u 12:00 sati.
Sve vrste ljekarskih uvjerenja kao i specijalistički pregledi uključujući  internističke, kardiološke, ginekološke i neurološke preglede, samo su dio usluga koje će Vam biti dostupne u poliklinici na novoj lokaciji. Kao i do sada Plava poliklinika Vam nudi koncept – sve na jednom mjestu, uz brze, tačne i pouzdane nalaze. Zahvaljujući  primjeni najnovijih medicinskih dostignuća, u novootvorenoj laboratoriji “Plava Lab” na raspolaganju  će Vam biti preko 2500 laboratorijskih analiza po pristupačnim cijenama.
Povodom otvorenja pripremljene su posebne pogodnosti: besplatna krvna slika uz bilo koji nalaz u periodu od 15.07. – 22.07.2020. te akcijska cijena hormona štitne od 30 KM koja važi do 15.08.2020.
U toku su i dvije nagradne igre  na zvaničnoj stranici Plave Poliklinike, u kojima uz malo sreće možete osvojiti vrijedne nagrade. Neka Vaše zdravlje bude u najboljim rukama! Medicina koja liječi, srca koja brinu. Plava Poliklinika!
(Tuzlanski.ba)