NVO Meetup – Lokalne priče o uspjehu – moguće je!

Institut za razvoj mladih KULT u okviru programa Snaga lokalnog organizira događaj pod nazivom NVO Meetup – Lokalne priče o uspjehu – moguće je!

Tokom događaja održati će se paneli na kojim će učesnici imati priliku čuti inspirativne goste, priče o nastanku i razvoju domaćih organizacija, te dijeliti svoja iskustva o održivosti nevladinih organizacija. Učesnici će imati priliku učestvovati na panelima pod nazivom:

·        „Priče iz našeg okruženja“

·        „Investicija u razvoj poduzetništva: organizacijski trošak ili zalog za budućnost“

·        „Da li je biznis sektoru važna saradnja sa NVO“

Događaj će pružiti prostor za dodatno umrežavanje i povezivanje organizacija, te će biti organizirane kratke studijske posjete organizacijama.

Događaj će se održati 25. i 26. oktobra 2023. godine u Sarajevu, Tershouse event space (Kolodvorska br. 9, Sarajevo).

Prijavu možete izvšiti putem linka: https://s.mladi.org/lokalne_price_o_uspjehu najkasnije do 18.10.2023. godine. Broj mjesta je ograničen, te svi odabrani učesnici će putem maila dobiti potvrdu učešća sa Agendom i ostalim tehničkim detaljima.

 

Preuzeto sa: mreza-mira.net

 

 

„Ova objava je nastala u okviru Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.“