Obuka na temu pripreme i izvještavanja o realizaciji projektnih prijedloga

U utorak, 28.03.2023. godine, održat će se obuka na temu pripreme i izvještavanja o realizaciji projektnih prijedloga. Obuka će se održati u Multimedijalnoj sali Grada Gračanica sa početkom u 09:00 sati.

Obuku za kvalitetno popunjavanje aplikacija za javne pozive namjenjene nevladinim organizacijama, omladinskim i sportskim udruženjima ali i unaprjeđenje znanja za druge javne pozive sprovest će trenerica Mirela Omerović iz konsultantske agencije Momentum Consulting Tuzla koja će održati radionicu na ovu temu i prenijeti korisne informacije i smjernice za pisanje, apliciranje i izvještavanje o projektima, a u cilju jačanja kapaciteta i projektnog menadžmenta i poduzetništva.

Iz gradske uprave Gračanice pozivaju pozivaju sve zainteresovane građane, predstavnike nevladinih organizacija, omladinskih i sportskih udruženja, fondacija i organizacija civilnog društva da nam se pridruže i usvoje nova znanja iz oblasti pisanja projekata!

akta.ba

 

„Ova objava je nastala u okviru Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative(BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.“

Posljednji postovi