Odskočna daska – Adela Tupo, Enila Maglić: “Posao koji se sporije i detaljnije radi na kraju ima bolji ishod” (VIDEO)

Life coach, sve popularnija profesija u svijetu, se razvija nevjerovatno brzo i postaje više trend nego potreba. Ako ste se i vi zasitili bezbrojnih savjeta i životih lekcija koje nam treneri životnih vještina serviraju na društvenim mrežama, mi vam donosimo serijal priča mladih i uspješnih ljudi koji će sa vama podijeliti korisne savjete koji su njima bili ODSKOČNA DASKA na putu ka uspjehu.
Do sada je svoje priče podijelilo preko 100 osoba, a mi i ove jeseni nastavljamo sa serijalom Odskočna daska, jer medijski prostor zaslužuju popuniti mladi, obrazovani i perspektivni ljudi koji su upornošću, radom i zalaganjem ostvarili uspjeh i danas rade ono što vole.
U ovoj epizodi Odskočne daske svoj recept za uspjeh s nama dijele Adela Tupo i Enila Maglić, majke i osnivačice brenda NEA.  Riječ je o NEA mirisnim svijećama koje su ime dobile upravo po inicijalima njihove djece. Adela i Enila otkrivaju kako se javila ideja za biznis te kako zapravo izgleda proizvodnja svijeća. Više o mirisnim svijećama pogledajte na Instagram profilu , a njihovu zanimljivu i inspirativnu priču poslušajte u nastavku!

(hocu.ba)