Ojačajmo žensko poduzetništvo

⚠️Kako bi se ojačalo žensko poduzetništvo u Bosni i Hercegovini, potrebno je poboljšati pristup i korištenje odgovarajućih izvora finansija.

?‍♀️Ako ste mikro, malo ili srednje preduzeće u kojima su žene u vlasničkoj strukturi i/ili organima upravljanja ili samostalne poduzetnice (obrt), pozivamo Vas da prisustvujete prezentaciji i saznate kako možete dobiti tehničku podršku u pristupu kapitalu, odnosno pronalasku prave vrste zajma i procesu prijave.

?Ovaj program savjetodavne podrške pokrenut je u sklopu regionalnog USAID CATALYZE Engines of Growth projekta (EoG) i u partnerstvu s Područnom privrednom komorom Banja Luka, Gradskom razvojnom agencijom Cidea u Banjaluci i Privrednom komorom Unsko-sanskog kantona. USAID Turizam podržava ovaj program s ciljem animiranja poduzetnica iz turizma da se pridruže programu i unaprijede svoje biznise i steknu znanje kako lakše doći do financijskih izvora za svoje poslovanje.

?10. mart, 10:00-11:30 – Banja Luka, Privredna komora
?10. mart, 13:30-14:30 – Banja Luka, City Development Agency – CIDEA
?11. mart, 11:00-12:30 – Bihać, Privredna komora

Prijavite se za prezentaciju programa u Banjaluci i Bihaću i potražite više informacija klikom na link na naš profil i zatim na objavu.

turizambih.ba

Sadržaj o prilikama za mlade na stranici www.catbih.ba se prenosi u saradnji sa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.