Online infotalk o studijskim programima u Austriji

Ne propustite priliku da iz prve ruke saznate sve o mogućnostima studiranja i rada u Gornjoj Austriji – najjačoj ekonomskoj regiji u Austriji.
Univerzitet primijenjenih nauka Gornja Austrija jedan je od vodećih austrijskih univerziteta primijenjenih nauka. Smješteni su u gradovima Linz, Wels, Steyr i Hagenberg i obrazuju radnu snagu sutrašnjice.
Istraživačke i razvojne aktivnosti Univerziteta imaju za cilj suočavanje sa izazovima budućnosti i aktivno pomažu u njihovom oblikovanju. Kao kompetentan partner razvijaju i podržavaju prijenos znanja.
Kao institucija, preuzimaju ulogu tematskog vođe u sljedećim poljima kompetencija:
– FH Gornja Austrija, kampus Hagenberg: Softver/Sistemi/Digitalni Mediji
– FH Gornja Austrija, kampus Linz: Socijalne usluge/Zdravstvene tehnologije
– FH Gornja Austrija, kampus Steyr: Poslovanje/Menadžment
– FH Gornja Austrija, kampus Wels: Inženjering/Okoliš
Registrujte se sasvim besplatno (https://fhupperaustria.clickmeeting.com/trazimo-medunarodne-talente-/register) za Online infotalk koji će biti održan 21.12.2020. godine od 17:30 do 18:30 i rezervišite sebi mjesto gdje ćete dobiti informacije iz prve ruke o studijskim programima, stipendijama, saradnji sa Austrijskim Institutom u Sarajevu na kojem kao student Univerziteta možete sasvim besplatno pohađati kurseve njemačkog jezika i kako se zaposliti kao međunarodni student u Gornjoj Austriji.
Razgovor vode:
Daliborka Mitrović, Menadžer internacionalizacije Univerziteta i
Nermina Ćuzović, studentica master programa Global Sales and Marketing
(hocu.ba)